neděle 10. dubna 2022

Květná neděle v rozkvětu :-)

Letošní Květná neděle je pro Marianky opravdu "květná" nebo-li kvetoucí... 

Začaly se totiž objevovat první květy z cibulek, které jste si odnesly s sebou domů z minulého setkání Marianek. První narcisky vykvetly na okně v pokojíčku Editky. Věřím, že také vy ostatní pilně opečováváte své květinky. Pokud mi pošlete na můj email (margerita@centrum.cz) vaše fotečky, ráda je budu postupně přidávat do této naší "květné" galerie, ať se můžete potěšit navzájem.

A nezapomeňte - dnešním dnem vstupujeme do Svatého týdne, ve kterém nás čeká Velikonoční třídenní a Zmrtvýchvstání Pána Ježíše. Ježíš svou smrtí a vzkříšením ukázal, jak veliká je Boží láska. Je tak mocná, že porazila smrt a my můžeme věřit, že i když zemřeme, vstaneme z mrtvých také. Od těch dob se tato radostná zpráva šíří mezi lidmi a pokaždé se to zvláštním způsobem děje, když slavíme Velikonoce.

Přeji vám nejen rozkvetlé, vonící narcisy ve vašich domovech, ale hlavně rozkvetlá srdce pro Pána Ježíše, naplněná opravdovou velikonoční radostí z Jeho vzkříšení... 

vaše Marki 😊




    Rozkvetlé a veselé narcisky poslaly Klárka a Terezka Faltýnkovy... jste moc šikovné, holky, díky!! 😊





Narcisky rozkvetly také Markétce Schneeweissové..krásné Markétko, díky!! 😊





Justinka Pejchalová s námi minule na Mariankách nemohla být, protože byla nemocná. Ale poslala nám rozkvetlé narcisky ze své zahrádky, o kterou se stará.
Díky, Justi, ať tak krásně kvetou i dál... těšíme se na tebe na příštím setkání!! 😊








Kvetoucí narcisky přišly také od Adélky Ovčáčkové... 







Žádné komentáře:

Okomentovat